• Gemeente Enschede

  Lydia, is gedreven in haar werk, erg kundig en zeer prettig om mee samen te werken. Wegens capaciteitsgebrek hebben we Lydia voor twee Europese aanbestedingen ingehuurd. Deze heeft zij van start project tot aan de contractondertekening begeleid. Mede dank zij haar kennis en persoonlijke inbreng zijn mooie resultaten behaald. Daarnaast heeft ze zich onze organisatie snel eigen gemaakt. Ik zou haar zo weer in huren.

  Wilma ten Brinke, Inkoopadviseur gem. Enschede

 • Gemeente Hengelo

  "Lydia is een gedreven professional, draait er niet om heen, kun je rustig om een (aanbestedings-)boodschap sturen. Binnen de Gemeente Hengelo is ze een gewaardeerd inhuurkracht, die in staat is gebleken de organisatie te helpen bij het veranderingsproces dat professioneel inkopen toch vaak is. Het is wat mij betreft een aanrader voor uw organisatie om haar in te huren voor een adviestraject."

  Sander Vaneker, Gemeente Hengelo

 • Rijksoverheid

  In mijn functie als senior inkoper voor de Rijksoverheid geef ik sturing aan projecten gericht op het inkoopproces bij Europese aanbestedingen. Ik ben hier werkzaam sinds 2008.

 • COA

  "Samen met Lydia en zes andere collega's hebben we de Inkoopafdeling gepositioneerd en geprofessionaliseerd. Lydia heeft hier een wezenlijke bijdrage aan geleverd. Lydia handelde snel, adequaat en zeer professioneel. Het out of the box denken ging haar snel en goed af. Daardoor kwam zij met zeer goede ideeën die een wezenlijke bijdrage hebben geleverd aan de professionalisering."

  Erik Mars, Inkoopadviseur eigen bedrijf Mars inkoopadvies

 • NEVI

  Het Nevi vrouwennetwerk is een actief netwerk van en voor vrouwelijke inkoopprofessionals met een opleiding op HBO/ Academisch niveau dan wel werkzaam binnen inkoop op tactisch of strategisch niveau. Ik ben bestuurslid voor dit netwerk.

 • Gemeente Almelo

  Naast het van a tot z begeleiden van aanbestedingstrajecten was Lydia betrokken bij het nieuw leven inblazen van de inkoopfunctie en ook het opleiden van de inkoper. Wij hebben haar ervaren als een zeer (des)kundige collega die naast de inbreng van heel veel vakkennis ook oog had voor de persoonlijke aspecten binnen een projectteam. Als u op zoek bent naar een gedreven professional bent u bij haar aan het juiste adres!

  Patrick Wolters, Adviseur Inkoop Gemeente Almelo

 • Gemeente Almelo

  Lydia heeft voor de gemeente Almelo de aanbesteding verzorgt van onze planning en control applicatie.
  Wij zijn zeer tevreden over Lydia als adviseur voor aanbestedingen en inkoopontwikkeling.
  Lydia is prettig in omgang en ze levert maatwerk voor de organisatie.

  Marc Weernink, Manager BO Financien & CSVI