Leurink inkoopadvies adviseert lijnmanagers over alle aspecten van inkoop en stelt uw inkoopbeleid op.

Voor overheidsinstanties is het belangrijk om aandacht te besteden aan de (verdere) professionalisering van de inkoop- en aanbestedingspraktijk in het licht van doelmatigheid, rechtmatigheid en integriteit. Een professioneel inkoop- en aanbestedingsbeleid helpt om doelmatiger in te kopen. Dit biedt niet alleen mogelijke besparingen, maar geeft tevens zichtbare verbeteringen van de kwaliteit van opdrachten. Denk daarbij ook aan efficiënte en innovatieve oplossingen.

Leurink inkoopadvies is licentiehouder voor TenderNed en geeft trainingen over het gebruik van dit “marktplein voor aanbestedingen”.

Ik kan u ondersteunen en begeleiden bij het gebruik van TenderNed. Bijvoorbeeld bij het publiceren van een aankondiging, het uitvoeren van een digitale aanbesteding en bij de inrichting van uw organisatie op TenderNed. Ik beschik over een cursusomgeving van TenderNed waarmee ik trainingen kan verzorgen en kan ondersteunen bij de implementatie van TenderNed in uw organisatie. Ik kan met u bijvoorbeeld verschillende scenario’s ‘naspelen’ ten behoeve van een op-maat-adviestraject.